Kwaliteit

Geleijns Hoveniers is voorstander van de tijdloze tuin. De tuin met een aantrekkelijke balans tussen groen en grijs, harmonie tussen de seizoenen en duurzame materialen bezorgt u elk jaar meer plezier. Juist bij deze tuinen speelt kwaliteit een belangrijke rol.

Branchevereniging VHG

Geleijns Hoveniers is VHG lid.

De VHG is de belangenbehartiger en adviseur van groene ondernemers: hoveniers, groenvoorzieners, dak- en gevelbegroeners en boomverzorgers. Ook vormt de VHG een gemeenschap, een sociëteit, waarin groen ondernemerschap tot bloei komt door contact en gedeelde interesse.

Visie

Groen heeft een toegevoegde waarde voor maatschappij en economie. Het heeft een positieve invloed op het welzijn van mensen en de ontwikkeling van kinderen. Groen geeft de politiek handvatten bij het aanpakken van maatschappelijke en economische vraagstukken, zoals fijnstof en criminaliteitsbestrijding. Groen vergroot de concentratie, bevordert de werkbeleving, versnelt genezingsprocessen en laat de waarde van onroerend goed stijgen. Het bewustzijn is nog onvoldoende aanwezig bij de politiek, bedrijven en burgers. Het moet meer zichtbaar worden in beleidsregels, aanbestedingen en inschakeling van professionals.

Missie

Branchevereniging VHG wil namens de individuele ondernemers in de branche de vertegenwoordiger zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. De sector wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Branchevereniging VHG ziet zichzelf daarmee ook als ‘de groene inspiratiebron’ voor de maatschappij.

Kijk voor meer informatie op: www.vhg.org

VHG

De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk!

Tuingeluk binnen ieders handbereik!

Het is allemaal veel makkelijker dan u denkt, uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw Tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend.

Geleijns Hoveniers is uw tuingeluk-coach®. Wij helpen u bij het zoeken naar de tuin die zorgt voor uw tuingeluk. Een tuin die de juiste verhoudingen heeft en waarbij er voldoende groen aanwezig is. Niemand wordt echt gelukkig van een tuin die helemaal vol ligt met beton. Daarnaast moet een tuin voldoende privacy bieden en misschien wel het aller belangrijkste. Een tuin mag niet meer werk vragen dan u er aan wilt besteden. De energie behoeft moet dus in balans zijn.

Kijk voor meer informatie op www.tuingeluk.nl

 

tuingeluk

Nazorg en garantie

Na oplevering krijgt u een jaar garantie op uw tuin. Groeit een boom niet goed, trekt een plank krom of sneuvelt een plant, dan komen we bij u langs om deze gratis te vervangen. Na een jaar komen wij altijd het eindresultaat te bekijken. Een tuin heeft namelijk tijd nodig om te groeien en bloeien om echt tot zijn recht te komen.