Tuinaanleg

Wij realiseren wat we met u hebben afgesproken

Geleijns Hoveniers; vakmensen met passie voor tuinaanleg.

De medewerkers van Geleijns Hoveniers hebben een uitgebreide kennis van planten en materialen en weten hoe ze een levensbestendige tuin moeten aanleggen. Dat gebeurt altijd in overleg met u. Wij leggen een compleet nieuwe tuin aan of renoveren bestaande tuinen.

Dutch Quality Gardens Hoveniers hebben een gedegen praktijkervaring in de tuinaanleg. Het zijn alleskunners op het gebied van grondwerk, constructie, technische zaken en uiteraard het groen.

Zonder beplanting geen tuin, maar zonder een vlakliggend terras of natuurlijk ogende vijver is uw tuinplezier ook niet compleet. De Dutch Quality Gardens Hovenier maakt u al tijdens het ontwerpproces deelgenoot van de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk. De gewenste privacy maar ook de door u afgebakende zorgtijd spelen daarin een belangrijke rol. Tijdens de tuinaanleg wordt daar dan ook extra op gelet.

Een tijdloze en onderhoudsarme constructie van tuinafscheidingen of bouwwerken zijn vanzelfsprekend, maar ook de hoogtes van borders en gazonranden kunnen een rol spelen. De basis voor een goed aangelegde tuin is een professioneel tuinontwerp. Ook op dit gebied heeft Geleijns hoveniers de specialisten in huis.

Goed om te weten

Wij werken niet met vaste leveranciers. Hierdoor zijn we niet beperkt in de keuze van planten en materialen.

Belangrijke info

Wij hebben een uitgebreide kennis van planten en bloemen en vertellen u graag hoe u uw tuin het beste kunt verzorgen.

Onze aanpak

Wij houden van duidelijke afspraken en heldere communicatie. U weet wanneer we bij u aan het werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.