Onze werkwijze

In vijf stappen naar een nieuwe tuin

1. Oriëntatie

Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Is er veel groen? Zijn er waterpartijen en vlonders? Is er een barbecueplek of een speelparadijs? Werkt u vaak in de tuin of juist niet? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

2. Kennismaking

Wij komen bij u op bezoek om uw wensen door te spreken en de locatie te bekijken. Op basis van dit vrijblijvende gesprek maken we een inschatting van de omvang en uitvoering van het project.

3. Tuinontwerp

De ideeën liggen op tafel, tijd om aan het werk te gaan. De tuinarchitect maakt een ontwerp voor u op basis van uw wensen en mogelijkheden. Aan het ontwerp zijn kosten verbonden, wij steken er tenslotte onze tijd en energie in. Wanneer u het ontwerp laat uitvoeren, zijn deze kosten bij de werkzaamheden inbegrepen.

4. Realisatie

Het werk aan de tekentafel is afgerond, we gaan naar buiten. Wij verwijderen de elementen van uw oude tuin wanneer noodzakelijk, verzorgen de grond en leggen de nieuwe tuin aan. Van groen tot hout en steen, alles doen wij in eigen beheer. Dan weet u met wie u zaken doet. Wel zo prettig.

5. Onderhoud & nazorg

Een tuin moet de tijd krijgen om te groeien en bloeien om echt tot zijn recht te komen. Om die reden komen wij altijd een jaar na het aanleggen langs om te kijken hoe het eindresultaat is geworden. In dat jaar heeft u bovendien garantie. Groeit een boom niet goed, trekt een plank krom of sneuvelt een plant, dan komen we bij u langs om deze gratis te vervangen.